top of page
Keresés

Asztalitenisz Tábor

Íme, egy jó tábor receptje:

Végy 30 lelkes diákot, kínáld meg őket egy nagy adag pingponggal és fűszerezd meg néhány profi edzővel! A végeredmény remek lesz!

A Ráckevei Asztalitenisz Egyesület (röviden RATE) pontosan egy évvel a megalakulása után, nagy izgalommal látott neki az első fiataloknak rendezett nyári napközis táborának. A táborozók egy része az egyesület fiatal tagjaiból állt, de rengeteg új érdeklődő tanuló is csatlakozott a csapathoz. Alsósok, felsősök és gimisek is eljöttek, hogy kipróbálják ezt a sportot, vagy éppen tovább csiszolják már meglévő tudásukat. A cél egyrészt a mozgás, azon belül az pingpong megszerettetése volt a gyerekekkel, valamint az intenzív edzéssel fejlődés elérése az asztalitenisz terén. Mindkét cél megvalósult az egy hetes tábor alatt! A fiatalok 5 csapatba osztva versengtek egymással. Volt városi fel


fedező túra, vetélkedtünk a Népművészeti Házban, játékos feladatot kaptunk az Ács Károly Művelődési Házban és megrendeztük a helyi pingpong olimpiát is. A csapatépítő játékok mellett fontos szerepet kapott a délelőtti és délutáni edzés, melyet Somosi Miklós, a Magyar Ifjúsági Válogatott szövetségi kapitánya, Méhes Gábor, a RATE Szakosztályvezetője és Samu Zoltán, irányítottak. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy szakértelmükkel, gyermekcentrikus hozzáállásukkal barátságos légkörben terelgették a gyermekeket a fejlődés útján! Továbbá hálásak vagyunk az egyesület azon tagjainak, akik


munkát, szabadidőt félretéve örömmel vállaltak segítő munkát! Köszönjük dr Varga Ágnesnek, Kovács Liának, Schreiner Lórántnak, Fábián Ferencnek, Nagy Zsoltnak, Benda Kálmánnak, Soós Péternek, Samu Máténak, Csömöri Jánosnak és mindenkinek, akik segítették az edzéseket és a tábor zavartalan lebonyolítását!

Rengeteg felajánlást és támogatást kaptunk. Hálásak vagyunk a Szent Imre Katolikus Általános Iskolának, hogy biztosította a helyszínt, a Becsei Vendéglőnek, a Horgásztanya Vendéglőnek, Szanyó Lászlónak, Bóna Károlyéknak, Kovács Helgának, a Bau Star 98 Kft-nek és a Charvát Kft-nek a felajánlásokat!

Szeptembertől szeretettel várunk egyesületünkbe minden érdeklődőt pinpongozni!7 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page